Naustet

Pedagogisk leder: Anja Vatvedt-Måsøy

Telefonnummer: 404 33 451

Naustet er en småbarnsavdelingen med 14 barn fra 1-3 år, og 4 voksne.

Vårt hovedfokus er trygghet, omsorg og sosial kompetanse. Vi er opptatt av at alle barna skal føle seg sett, respektert og at barna skal ha trygge og kompetente voksne rundt seg.

Vi tar hensyn til hvert enkelt barns behov, samtidig som vi jobber for at barna skal ta hensyn til hverandre og få et godt forhold til resten av barnegruppen.

På naustet er vi i tillegg opptatt av nærmiljø og kultur. Vi ønsker å dra nytte av det Oslo har å by på. Vi har fast turdag hver onsdag hvor vi blant annet tar turen til botanisk hage, Slottsparken, tinkern, Akershus festning, Tøyen barnebibliotek, kunstnerens hus og Astrup Fernley. Vi ønsker at barna skal få gode erfaringer fra byen de bor i og ta med gode minner og lærdom videre i livet.